De basis van mijn schrijfwerk

Nieuws-duidelijkintekst.nl

In de loop der jaren heb ik uiteenlopende schrijfopdrachten vervuld voor diverse opdrachtgevers. Weekblad de Betuwe van uitgeverij Wegener was mijn eerste opdrachtgever. Door deze artikelen heb ik het schrijven écht in mijn vingers gekregen.

Ik heb geleerd om van elke onderneming de unieke eigenschappen te belichten. Op die manier lukt het om elke winkel toch een eigen gezicht te geven, zelfs als het één van de vier slagerijen is, die allemaal kwaliteitsvlees verkopen. Als ik bij de één de specialisatie lamsvlees benadrukt heb, schrijf ik bij de ander bijvoorbeeld over het rundvlees.

Iedere onderneming heeft zijn eigen verhaal, invalshoeken en specialiteiten.

Leesbare teksten

Copywriting-duidelijkintekst.nl

Mijn opdrachtgevers hebben uiteenlopende specialisaties.
Als het ´grote publiek´ de boodschap moet begrijpen, kan ik het schrijven. Ik zet vakjargon om in leesbare teksten, ongeacht de branche.

Soorten zakelijke teksten
Het grootste deel van mijn opdrachten bestaat uit het Optimaliseren van WebsiteTeksten, aangevuld met NieuwsbriefTeksten, Folderteksten, Persberichten en Blogs.

De uitdaging om tot een goed resultaat te komen, in combinatie met de afwisseling in opdrachtgever en soort zakelijke tekst, houdt mijn werk dynamisch en boeiend.