Zichtbaarheid en Omzetkansen: een gouden duo

Als Dynamische Ondernemer wil je producten verkopen of dat klanten gebruik maken van je diensten. Voorwaarde daarvoor is dat mensen weten wat je te bieden hebt en waarom ze bij jou op het juiste adres zijn. Oftewel: dat potentiële kopers en opdrachtgevers je vinden. Wordt je bedrijf voldoende gevonden? Of is hier nog werk te verzetten?

Ik wil gevonden worden om mijn omzetkansen te vergroten

Je Zichtbaarheid verbeteren kost tijd. We hebben het namelijk over je website, blog, sociale media en nieuwsbrieven. Dit kan daarnaast aangevuld worden met persberichten, brochures, uitnodigingen etc. Kortom: het is een flinke klus. Een klus die ik graag voor je uitvoer, zoals ik dat voor diverse opdrachtgevers en voor mijzelf doe. Dit vergt teamwork. En dat is nou precies de manier van werken waar ik mij het meest prettig bij voel.

Wat is belangrijk om te weten over je onderneming?

Hoe beter ik je onderneming ken, hoe beter ik je onderneming kan promoten. De promotie moet namelijk passen bij je onderneming, bij jou als ondernemer, bij je werknemers en uiteraard bij je doelgroep. Hoe beter het past, hoe groter het effect c.q. je omzetkansen. Door regelmatig sparsessies te houden, krijg ik voldoende input en inspiratie voor de promotie. Jij bent en blijft de baas. Alle promotie gebeurt in overleg met jou.

Duidelijk en flexibel: zeg maar wat je wilt

Het is altijd prettig om te weten waar je aan toe bent. Er kunnen heel veel uren werk zitten in het vergroten van de Zichtbaarheid. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed te overleggen wat er gedaan moet worden en hoeveel uren eraan besteed worden. Aangezien het verbeteren van de Zichtbaarheid lange termijnwerk is, is het zinvol om een plan te maken. Daarin wordt bepaald wat er moet gebeuren en wanneer dat aangepakt wordt. Aan de hand daarvan bespreken we hoe de uitvoering plaats gaat vinden.

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid vergroten: creëren wij samen een Win-Win-Win situatie?

De eerste Win-Win geldt voor jou en mij: voor jou doordat je weet dat al die (vervelende en tijdrovende) klussen rond het Zichtbaar maken en houden van je onderneming geregeld worden en voor mij omdat ik hierdoor weer een stukje continuïteit in mijn werkzaamheden krijg. De derde Win is voor je klanten. Doordat je beter te vinden en vaker in beeld bent, kun je ‘hun probleem oplossen’.

Wil je dat ik de Zichtbaarheid van je onderneming Verbeter en daarmee de Omzetkansen Vergroot? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.