Duidelijk in Tekst-duidelijkintekst.nl

Begin juni 2008 ben ik afgestudeerd als Copywriter

Sindsdien heb ik gedurende 5 jaar wekelijks artikelen voor weekkrant ‘de Betuwe’ en ‘ de Nieuwe Krant’ geschreven.

Voor kleine en middelgrote bedrijven schrijf ik diverse soorten teksten. Sinds 2011 ben ik mij gaan specialiseren in WebsiteTekst Optimalisatie. In deze tak van Copywriting voel ik mij het beste thuis: ik help ondernemers hun bedrijf Optimaal te Promoten op hun site.

Cesar Therapeute
Na mijn HBO Opleiding voor Oefentherapeute Cesar ben ik twaalf jaar werkzaam geweest als Cesar therapeute in mijn eigen praktijk in Berkel-Enschot. Door mijn verhuizing naar Arnhem, ben ik mij gaan richten op een oude hobby en nieuwe uitdaging: het schrijven.

Speerpunt

Mijn speerpunt is het Helder verwoorden van zakelijke Teksten.
Als Copywriter heb ik opdrachten voor uiteenlopende branches verzorgd,
van websites tot advertorials en persberichten.

Mijn doel is altijd: de essentie uitlichten en de sterke punten benadrukken in goed leesbare tekst,
rekening houdend met de uitstraling van de onderneming.

Specialisatie

NLP

Als ik een nieuw doel wil bereiken, zet ik er mijn focus op. Het schrijven van goede WebsiteTeksten, hetgeen je van iedere Copywriter verwacht, was voor mij niet voldoende.

Daarom heb ik net zolang gelezen, geluisterd en rondgevraagd totdat iemand iets zei over VerkoopBevorderende NLP Technieken in teksten. Ik wist meteen dat dit hetgeen was waar ik naar op zoek was, want NLP Technieken geven teksten Onopvallende Meerwaarde.

Weten van het bestaan is echter pas het begin: ik moest op zoek naar lesmateriaal. Na veel rondvragen bleek een vriend over informatie te beschikken en kon ik aan de slag. Via diverse cursussen, het volgen van trainingen en workshops, heb ik mij deze techniek eigen gemaakt.

Deze specialisatie heb ik `De Onzichtbare Verkoper´genoemd.

Omzetverhogend

Hoe meer ik mij in de Technieken ging verdiepen, hoe meer ik de waarde van deze specialisatie inzag en hoe meer plezier ik kreeg in het toepassen ervan.

NLP in combinatie met Website Optimalisatie is het perfecte hulpmiddel om websites om te vormen tot OmzetVerhogende Verkooptools. Website optimalisatie met de Onzichtbare Verkoper loont:
KIJKERS worden KOPERS.

Dominique van den Boogaard

Een tekst moet Duidelijk zijn