Bij Succesvolle Bedrijven zijn de WebsiteTeksten Onweerstaanbaar

Onweerstaanbaar: Wát een sterk woord!

Je kan er gewoon niet omheen! Welke verleidingen heb jij niet kunnen weerstaan? Op het gebied van eten kan iedereen zijn zwakke plekken direct opnoemen, maar denk nu eens aan je laatste aankopen. Wat zorgde ervoor dat je dat product kocht? Welke punten gaven de doorslag? Bedenk maar eens met welke argumenten je je aankoop kan verdedigen. Waarom kocht je deze en niet diegene die erop lijkt en wellicht goedkoper is? Vooral bij grote aanschaffen heb je meer of grotere pluspunten nodig om je beslissing te verklaren/verdedigen.

Hoe reageer je zelf op Onweerstaanbaar?

Neem je laatste grote aanschaf eens in gedachten en bedenk eens of TV reclame enige invloed heeft gehad. Waarschijnlijk kun je je vinden in het imago van dit merk. Hoogstwaarschijnlijk had je met een goedkopere en meer eenvoudige uitvoering prima uit de voeten gekund. Toch was deze uitvoering zo onweerstaanbaar voor je dat je het aangeschaft hebt. WAAROM?
Bedenk maar eens hoe groot de rol van je omgeving is geweest: Je aanschaf kan je een bepaalde meerwaarde geven in de ogen van je omgeving. Het voelt ongetwijfeld anders of je in een flitsende Porsche de straat in komt rijden, of dat je in een roestige Fiat Panda aan komt zetten…. Voel je het verschil?

De synoniemen klinken bijna nét zo verleidelijk:

ONWEERSTAANBAAR: 1) Heel aantrekkelijk 2) Bekoorlijk 3) Charmant 4) Irresistible 5) Verleidelijk 6) Zeer verleidelijk.

Héél aantrekkelijk, klinkt toch anders dan: `Aantrekkelijk´ of: `Wel aardig´

Voel het verschil! Op deze manier voelen bezoekers van je website ook het verschil tussen de teksten die je zelf schrijft en welke je door een expert in NLP technieken laat schrijven. Dit gevoel zet aan tot actie.

Van Subtiel tot VerkoopTekst

Het mooie van NLP technieken is dat ze heel subtiel toegepast kunnen worden in de teksten. Als Websites een informatief karakter hebben, zal de lezer snel afhaken als hij merkt dat ´ie een bepaalde kant op gestuurd wordt. Onopvallend kun je echter toch je doel bereiken. Op VerkoopPagina´s worden directere beïnvloedingstechnieken toegepast. Hier wordt het wel geaccepteerd, omdat de klant zich goed geïnformeerd voelt over de voor- en nadelen van het product of dienst. Via diverse media zijn ze gewend geraakt aan deze manier van communiceren. In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald hoe subtiel de NLP Technieken toegepast worden.

Wil je dat je producten of diensten ONWEERSTAANBAAR zijn voor bezoekers van je website?

Welk verschil zou het maken als je bezoekers je aanbieding, producten of diensten zeer aantrekkelijk vinden? Stel het je eens voor: Klanten klikken meteen op de BestelKnop of verdringen zich om zich in te schrijven voor je cursus! Het wordt iets wat ze niet willen missen. Het geeft ze een goed gevoel. Alle mogelijke bezwaren verdwijnen naar de achtergrond. Heeft jouw website dit effect op bezoekers? Wíl je dat je website dit effect heeft op je bezoekers? Ben je klaar voor de impact op je bedrijf?

Ja, ik wil ONWEERSTAANBARE WebsiteTeksten, meer klanten en meer omzet.

Mail mij om uit te vinden of jouw website geschikt is om NLP technieken toe te passen.

Welke werkzaamheden ga je uitbesteden zodra je inkomsten stijgen?
Zie je jezelf al zitten in de VIP businessbox van je favoriete sportclub?

Meer omzet betekent meer mogelijkheden!
Het is allemaal mogelijk voor jouw onderneming! Het enige wat je nodig hebt zijn Onweerstaanbare teksten. Maak van je Website een Omzet Magneet!

.