We nemen koopbeslissingen voor 95% op gevoel

NLP Technieken worden vaak toegepast door coaches. Hiermee leren ze hun cliënten technieken om hun reactie op bepaalde situaties te veranderen. Als mensen bijvoorbeeld heel gestrest raken tijdens een sollicitatiegesprek en daardoor blokkeren, leren ze hoe ze het gevoel over het sollicitatiegesprek kunnen veranderen. Met NLP Technieken nemen ze een groot deel van de stress weg, waardoor ze het gesprek meer ontspannen en zelfverzekerder kunnen voeren.

NLP is de afkorting voor Neuro Linguïstisch Programmeren

  • Neuro: De manier waarop wij ervaringen omzetten in bewust en onbewust denken met behulp van onze zintuigen.
  • Linguïstisch: We gebruiken taal om betekenis te geven aan onze ervaringen, zowel voor onszelf als in het overbrengen naar anderen.
  • Programmeren: We ‘coderen’ onze waarnemingen. Onze mentale programma’s zijn patronen die tot specifieke resultaten leiden. Het is een opeenhoping van gedrag- en denkpatronen die een bepaalde specifieke ervaring tot stand brengt. Deze codes zijn her-programmeerbaar.

NLP in teksten

NLP in teksten

Het programmeren in NLP is een krachtig wapen in zakelijke teksten. NLP in Teksten trekt de aandacht van je bezoeker. De lezer voelt zich persoonlijk aangesproken door jou. Daardoor zal ‘ie jou sneller vertrouwen en verder lezen. Het zorgt ervoor dat de lezer  geïnteresseerd raakt in je product en of dienst.
NLP in Teksten zet je lezer aan tot actie. Meer geïnteresseerden betekent meer klanten, betekent meer omzet. M.i. is dat toch het doel van de meeste websites.

Dubbele laag in de tekst

Om de boodschap van de opdrachtgever goed te verwoorden, werk ik altijd via een interview. Het liefst verwoord ik het verhaal van de eigenaar/ eigenaresse. Zij zijn immers de basis van de onderneming, het fundament. Op die manier kan ik de boodschap optimaal verwoorden. Kan ik schrijven vanuit de fundamentele basis van het bedrijf, het DNA. Dat is waar de onderneming groot door geworden is. Daarin zit de kracht.
Tijdens het interview kom ik tevens meer te weten over het hoe en waarom van het bedrijf, dienst, product, klanten, visie en de drive van de eigenaar. Dat alles vormt de basis voor de NLP in Teksten. Voor de extra laag die ik toevoeg aan de tekst, waarmee ik het onderbewuste van de lezer aanspreek.
Ik geef het gevoel van je bedrijf weer. Ik voeg de Onzichtbare Verkoper toe in je WebsiteTeksten.

NLP Technieken in combinatie met SEO

Het is uiterst waardevol als je WebsiteTeksten aanzetten tot kopen van je producten of inhuren van je diensten. Ten minste, als je website gevonden wordt…. En daar komt SEO bij kijken. SEO, oftwel Search Engine Optimization is de plaats die je weet te veroveren in de zoekresultaten van Google. Naast het toepassen van NLP in Teksten, is het altijd een leuke uitdaging om de Zichtbaarheid van je website te verbeteren. Een uitdaging die ik graag aanga.

Neem contact met mij op als je VerkoopBevorderende NLP Technieken in jouw WebsiteTeksten wilt én als je wilt dat je website gevonden wordt.

NLP