Het Dynamische Ondernemers Abonnement

“Als je wilt dat je onderneming groeit, moet je Zichtbaar blijven”

Om je onderneming onder de aandacht te houden bij (potentiële) klanten, is onder andere het volgende nodig:
• Enkele malen per week relevante berichten plaatsen op je Social Media pagina’s
• Berichten plaatsen op pagina’s waar je doelgroep interesse in heeft
• Relevante nieuwsberichten bijhouden en delen met je doelgroep
• Je doelgroep helder definiëren
• Je Website up to date houden
• Blogs schrijven
• Nieuwsbrieven verzenden
• Acties verzinnen en zichtbaar maken

Lukt het om deze werkzaamheden consequent uit te voeren?
Of is daar regelmatig geen tijd voor?

Helaas worden deze werkzaamheden vaak ‘erbij gedaan’ en vooruitgeschoven. Daarom heb ik samen met een Marketingdeskundige de perfecte, betaalbare oplossing gecreëerd:
het Dynamische Ondernemers Abonnement.

Dynamische Ondernemers Abonnement

Vakspecialisten

Door een abonnement met ons af te sluiten, haal je twee vakspecialisten in huis. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om de Zichtbaarheid van jouw onderneming te vergroten. In slechts enkele uren per week!

Wij werken aan jouw opdrachten, zoals het Optimaliseren van je Website of het lanceren van een nieuw product. En als we tijd over hebben, dan gaan wij zelf op zoek naar werkzaamheden. Denk daarbij aan het schrijven van social media berichten, een mailing, een actie, het optimaliseren van een brochuretekst of een brainstormsessie. Uiteraard in overleg.

“Twee vakmensen, die met je meedenken over strategie én zorgen voor de uitvoer”

Krachtig

Door onze krachten te bundelen, worden onze specialiteiten versterkt. En dat is in jouw voordeel! Bianca is sterk in het in kaart brengen van je doelgroep en het bepalen van je marktpositie. Daarbij is ze heel goed in het verzinnen van acties en vernieuwingen om je onderneming in beeld te krijgen van je doelgroep. Dat, in combinatie met mijn Copywritersvaardigheden en de Onzichtbare Verkoper, zorgt ervoor dat we een ijzersterk team vormen.

“Eén plus één plus één is …….TIEN!”

Door regelmatig overleg en korte brainstormsessies, zorgen wij ervoor dat jouw onderneming op de meest Optimale manier gepromoot wordt. Tel daarbij jouw Dynamische input bij op, dan begrijp je dat we een enorm verschil kunnen maken.

abonnement-3-duidelijkintekst-nl

“In beeld blijven van je doelgroep is essentieel om je onderneming gezond te houden en te laten groeien”

Dynamische MKB Ondernemers

Het Dynamische Ondernemers Abonnement zorgt ervoor dat je geen extra personeel aan hoeft te nemen. Vandaar dat het voornamelijk MKB Ondernemers zijn die er gebruik van maken. Zij hebben al enkele specialistische werknemers in huis om diverse taken Optimaal uit te voeren, zodat de onderneming gezond kan blijven en kan blijven groeien.

Zoals je weet is het toevoegen van een vakkundig (part-time) personeelslid een flinke investering. Wil je/ kun je die investering doen? Ook als dat niet nodig is?

Groei van je onderneming

Schakel professionals in, die zich samen met jou gaan inzetten voor de groei van je onderneming. Die met je meedenken over strategie én zorgen voor de uitvoer. En dat voor een vast bedrag per maand dat voor jou als Dynamische Ondernemer haalbaar is.

Daarbij hebben wij een netwerk van betrouwbare en betaalbare vakmensen voor aanverwante specialisaties. Denk daarbij aan fotografie, websitebouw, SEO en grafisch ontwerp.

Meer weten over het Dynamische Ondernemers Abonnement?
We gaan graag met je rond de tafel! Mail of bel ons.

abonnement-1-duidelijkintekst-nl

Woorden van een Dynamische Opdrachtgever:

“Het abonnement Ontzorgt. We bespreken vooraf welke werkzaamheden er uitgevoerd worden en ik weet wat mij dat kost. De continuïteit is heel prettig. Er worden elke werkdag social mediaberichten op Facebook geplaatst. Op maandagmorgen krijg ik een mailtje met actuele nieuwsberichten en de vraag welke ik op mijn Facebookpagina wil hebben en welke vacatures er die week gepromoot moeten worden. Daarnaast worden er regelmatig nieuwsbrieven en blogs geschreven.”

“Kortom: het is een aanrader voor elke Dynamische Ondernemer die Optimaal Zichtbaar wil blijven voor zijn doelgroep.”

Jeroen Rombouts van Vandaag Engineering

samenwerken-duidelijkintekst-nl